June 12, 2016


Style Of The Month

 
 
Clothes are so important to me because my biggest dream is to be fashion designer someday. I have designed at least 60 different outfits to my sketchbook which all of them have little piece of my own style. My friends would describe my style classic, stylish and modern. My style inspirations are Kylie Jenner, Lauren Conrad, Ariana Grande and Gossip Girl.
 
So here I have 9 different outfits of mine which I just love. Some of them are my daily clothes but some of them  are for example my look for festivities.  I like to add big necklaces or earrings to my outfits if I keep them little bit boring.
 
 
My personal favorite outfit of these is this one. It's very practical for school, parties etc. It also combines my favorite things: lace, black skirt and sunglasses. I usually like to keep my hair down because it is so long but sometimes I try ponytails or braids.
 
I hope you liked this post and I'm curious to hear which one of these is your personal favorite and why?  

18 comments:

 1. Tykkään todella paljon kaikista noista asuista, mutta ensimmäinen on ehkä suosikkini :). Mustan ja vaalean yhdistelmä toimii aina!

  http://www.noraadler.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, kun kerroit ja itsekin tykkään yhdistellä tummaa ja vaaleaa! :)

   Delete
 2. Sulla on kyllä aivan ihastuttava tyyli! Blogin ulkoasu on myös mieleeni ja on kiva että kirjoitat tekstisi englanniksi :)
  Sait uuden lukijan

  http://paula-thewolf.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. kivoja nää asut kaikki, mut omat suosikit on ekan kollaasin eka ja kolmannenrivin eka :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Oi kuinka kivoja asuja! Oma suosikki oli varmaan tuo ensimmäisen kollaasin toisen rivin keskimmäinen asu, se on jotenkin klassisen tyylikäs, mutta ei silti liian tyylikäs arkiseen käyttöön :D.


  Written by Neea

  ReplyDelete
 5. Hyviä kuvia oot saanut otettua! Ainoa ongelma on vain se etten osaa juurikaan englantia niin en tajunnut tekstistä mitään ;D

  ReplyDelete
 6. Hey girl!

  You should use some photoshopping to your pictures. There's this one nice 'app' online called ipiccy. Then you could erase the redness on your face and do some work on photos. You could post them bigger. Really nice blog. And blogging on english will just make your skills better in life. So continue that! Hope u watch and comment back on my second blog, just opened.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your tips and I'm glad you like it! :)

   Delete
 7. Aivan ihanat hiukset sulla! Ja kivalta vaikuttaa blogisi:)

  Terkuin Harriet
  www.harrietgripenberg.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Ihania asuja! Mä rakastan erilaisia pukeutumistyylejä yli kaiken :) Muutenki tosi tyylikäs blogi ♥

  -Reetta
  thesecondstartoright.blogspot.fi

  ReplyDelete
 9. Mä en osaa englantia sen vertaa että jaksaisin lähteä suomentamaan tekstejä, mutta sulla on tosi kivan näkönen blogi! Ja sun kuvat on tosi kivoja :) Hyvää kesän jatkoa!

  http://tavoiteenion.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha voi ei, mutta kiitos paljon ja hyvää kesän jatkoa sullekkin! :)

   Delete